torstai 6. maaliskuuta 2014

lomaviikon saldoa



Hello! 

Ensimmäisenä tietenkin kaikkein tärkeimmät aikaansaannokset, eli korvapuustit, khehe. Noita on tehnyt ikuisuuden jo mieli, muttei aikoihin vaan oo tullut leivottua kun aikaa pitää aina varata muutama tunti. Nytkin tuli kiire ja pullat piti ahtaa parille pellille, ja tuommoisia raukan näköisiä siamilaispuustejahan niistä lopulta tuli. Hyviä oli kuitenkin :-) 
Pulla on muuten aika petollinen herkku, kun se ei maistu mitenkään erityisen makealle vaan on semmosta aika arkista, mutta kyllä noihinkin ihan reilusti rasvaa ja sokrua upposi :D 

Tässä pari muuta värkkäystä. Timanttiavain oli puhtaasti ajantappotekele, en uskonut että nuo pysyis tuntia kauempaa..on ne nyt kohta viikon jo pysyneet vaan samapa tuo vaikka rapisisivat pois.


Torkkupeiton tein vauvalahjaksi. Peiton koko on reilu 70 x 90 cm, lanka Novitan Nalle ja sitä meni neljä ja puoli kerää. Tommonen täytyy ehkä tehdä itellekin, ehkä vaikka ponchomallisena ü Tyhjä olo nyt kun ei oo isompia neuleprojekteja nyt työn alla, mutta täytyy äkkiä kehitellä taas jotain.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti